Waar staat PMA voor en wat kun je er zelf mee in de praktijk? Tijdens deze masterclass staan die twee vragen centraal. Aan de hand van verschillende opdrachten kom je tot inzicht en vind je een antwoord op je eigen vragen. Door samen met anderen de werking van de PMA-vraagtechniek te verkennen en kennis te nemen van de meest recente neurowetenschappelijke inzichten, leer je hoe je klachten bij de bron aan kunt pakken en versterk je je professionele kwaliteit.

Aanmelden
cobie-baart

Hoe ziet het programma eruit?

De masterclass is bijzonder praktijkgericht. Aan de hand van verschillende opdrachten ga je een hele dag gericht aan de slag met je eigen vragen en ambities en ervaar je zelf het directe effect van de PMA-vraagtechniek. De theorie achter Progressive Mental Alignment komt ook uitgebreid aan bod. Met aansprekende voorbeelden laten we zien hoe PMA werkt en verklaren we de techniek vanuit de meest recente neurowetenschappelijke inzichten. Na afloop van de masterclass ontvang je een PMA Deelnamecertificaat, het bewijs dat je bekend met de basisprincipes van PMA.

Er is geen drempel om in te stappen, de masterclass is voor iedereen die openstaat voor nieuwe inzichten, voor iedereen die zichzelf persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen.

Data

  • Vrijdag 29 januari (locatie midden Nederland)

Tijden

De masterclass duurt een hele dag, van 9.00 uur tot 16.30 uur.
Lunch is inbegrepen en wordt geserveerd van 12.30 uur tot 13.30 uur. Koffie, thee, water en vruchtensap is de hele dag gratis verkrijgbaar.

Locatie

Woensdag 14 oktober wordt gehouden op de volgende locatie:
Stay Okay Bunnik
Rhijnauwenselaan 14
3981 HH Bunnik

 

Kosten

Deelname aan de masterclass bedraagt €397,- per persoon. (Btw vrij)

 

Aanmelden