Een uurtje per dag, meer heb je niet nodig om je brein te activeren en de weg naar duurzame oplossingen in je onderbewuste te vinden. Met het PMA Gezond & Rijk Leven Programma kun je in je eigen tijd en tempo de mogelijkheden van Progressive Mental Alignment verkennen. En dat niet alleen, na zes weken weet je ook hoe je de methode succesvol kunt toepassen om jezelf en anderen te helpen.

Ga door!

Het zes weken durende online PMA programma omvat:

PMA Succes Reeks

Een diepgaand, twee uur durend interview met de grondlegger en ontwikkelaar van de Progressive Mental Alignment-methode, Joop Korthuis. In deze video verklaart hij de neurofysiologische basis van PMA en zet hij helder uiteen hoe onze hersenen werken. Ook staat Korthuis uitgebreid stil bij de praktische toepassing van PMA en toont hij overtuigend aan hoe je de taalregels van je onderbewuste in je voordeel kunt gebruiken. Als je saboterende gedachten permanent weet te uit te bannen, staat niets je meer in de weg om gezond en gelukkig te leven.

Harmony Scan

PMA definieert 33 belangrijke levensgebieden, zoals gezondheid, succes en relaties. Voor elk gebied kun je jezelf een cijfer geven, en als je dat eerlijk doet, dan weet je meteen waar je groeipotentieel ligt. Door alle componenten van je leven op een schaal van 1 tot 10 te waarderen, creëer je een helder overzicht van je actuele situatie. Goed uitgevoerd, biedt de Harmony Scan inzicht in je ware status en weet je precies waarvoor je PMA het best kunt gebruiken. Bovendien biedt de scan een duidelijk ijkpunt. Na zes weken kun je precies aangeven hoeveel vooruitgang je met de PMA online training hebt geboekt.

De PMA online training – een slim plan voor snelle resultaten

Verdeeld over 18 modules maakt Joop Korthuis je wegwijs in de wereld van PMA en gaat hij uitgebreid in op de toepassing van zijn vraagtechniek. Door middel van video’s en opdrachten leer je alles over:

  • Het niveau van je huidige bewustzijn
  • Bewustzijn, onderbewuste en Code Red
  • De invloed van bad clusters
  • De toepassing van de PMA-techniek
  • De gevaarlijke kracht van overtuigingen
  • Het PMA-transformatieproces
  • Je ‘vriendmechanisme’ en toegenomen bewustzijn

Werkboek, Facebook community en bonussen

Groei is ongrijpbaar, tenzij je het kunt meten. Dit stappenplan leidt je door het complete programma heen en helpt je om je doelen zo snel en comfortabel mogelijk te behalen. Door al je inspanningen en vorderingen in een persoonlijk logboek bij te houden, heb je op elk moment een duidelijk beeld van de route die je hebt al afgelegd.

Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot de Facebook Community waarin je andere deelnemers kunt ontmoeten, vragen kunt stellen aan elkaar en aan de PMA-coaches.
En kun je gebruik maken van de Facebook Live bijeenkomsten. En als laatste ontvang je drie e-boeken: Innerlijke Macht, Voor Hetzelfde Geld rijk en The Unified Brain Model.
Deze boeken zijn geschreven door Joop Korthuis.

Kosten:

Voor het complete, zes weken durende programma bedraagt de investering €840,95 per persoon.

Ga door!