De 8-daagse basisopleiding is vernieuwd, lees verder op de volgende pagina. (Je wordt direct doorgestuurd).

Aanmelden
Joop_training

Wat leer je in de PMA practitioner opleiding?

In de PMA practitioner opleiding ga je dieper in op de achtergrond van de PMA-methode en leer je hoe je de vraagtechniek zelf succesvol kunt toepassen. Na afloop van de PMA practitioner opleiding ben je vertrouwd met de belangrijkste concepten achter de methode en begrijp je de theorie van The Unified Brain Model. Je weet wat bad clusters zijn, herkent de stoorzenders die je gezondheid en gedrag negatief beïnvloeden, en hebt het vermogen om die mentale storingen met PMA permanent te verhelpen.

Waarom een PMA practitioner opleiding?

PMA verbindt vele hersengerelateerde wetenschappen en disciplines en is daarmee het grootste kennissysteem van het brein. Als je deelneemt aan PMA practitioner opleiding zul je ervaren hoe de methode een positieve, directe uitwerking heeft op je denken en doen. Progressive Mental Alignment komt ten goede aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid, met de PMA practitioner opleiding breng je al je doelen binnen handbereik.

Verschil met NLP en EMDR

PMA richt zich op het onderbewuste, maar verder is een vergelijking met bestaande methoden als NLP en EMDR ver te zoeken. Waar de laatste twee alleen conditionele, tijdelijke oplossingen bieden, pakt PMA problemen bij de bron aan door bad clusters op te sporen en voorgoed uit te schakelen. Met een gefundeerd begrip van het onderbewustzijn en gebruikmakend van de taalregels van het brein, brengt Progressive Mental Alignment blijvende verandering tot stand.

Verder Groeien?

In de PMA practitioner opleiding ligt de nadruk op het oefenen van de Progressive Mental Alignment-techniek. Je traint in kleine en grote groepen, net zolang totdat je de kunst volledig beheerst. PMA is net als fietsen. Je verleert het niet, maar je kunt er wel steeds beter in worden. Na de PMA practitioner opleiding heb je een stevige basis om je verder te ontwikkelen en je PMA-kwaliteiten naar een nog hoger niveau te tillen. Als PMA-practitioner kun je echt alle kanten op, je hebt alle middelen en mogelijkheden voor het uitkiezen.

Voor wie?

Er is geen drempel om in te stappen, PMA practitioner opleiding is voor iedereen die openstaat voor nieuwe inzichten, voor alle mensen die zich professioneel en/of persoonlijk willen ontwikkelen.

Certificaat en dan?

Na afloop van de PMA practitioner opleiding ontvang je het deelname certificaat en kun je examen doen voor de PMA practitioner licentie. Mocht je de ambitie voelen, dan heb je daarmee verschillende mogelijkheden om je verder te bekwamen in PMA. Met intervisie en supervisie, praktijkdagen en een proeve van bekwaamheid kun je jezelf ontwikkelen tot coach, seniorcoach en trainer. Als deelnemer aan de PMA practitioner opleiding krijg je daarnaast toegang tot een speciaal ontwikkelde tool om je groei en voortgang nauwkeurig te volgen.