Direct contact met ons? |
 

In acht dagen je brein de baas

Wil je werken aan persoonlijke ontwikkeling en je professionele kwaliteit versterken als PMA-coach? In de 8-daagse PMA-basisopleiding, onderwezen door de grondlegger van PMA Joop Korthuis, maak je contact met de kracht van de geest en leer je de taalregels van het brein in je voordeel te gebruiken. Acht dagen lang ga je op ontdekkingsreis door het onderbewuste en ervaar je een kracht die je denken en doen blijvend zal veranderen. Je krijgt een stoomcursus in de werking van de hersenen en verdiept je uitgebreid in het fenomeen van bad clusters. Deze stoorzenders, diep verborgen in het brein, zijn onvoorstelbare krachtbronnen van positieve energie. Als je leert hoe je die onder controle krijgt, staat niets je meer in de weg om een nog betere professional te worden.

De PMA-basisopleiding is een eerste, grote stap in de wereld van PMA. Wil je meer weten van de theorie en uitwerking van The Unified Brain Model en je verder verdiepen in PMA, dan biedt het PMA Institute uiteraard de mogelijkheid tot verdere verdieping en/of professionele toepassing.

Aanmelden
Joop_training

Wat leer je in de PMA-basisopleiding?

In de 8-daagse PMA-basisopleiding ga je dieper in op de achtergrond van de PMA-methode en leer je hoe je de vraagtechniek zelf succesvol kunt toepassen. Na afloop van de PMA-basisopleiding ben je vertrouwd met de belangrijkste concepten achter de methode en begrijp je de theorie van The Unified Brain Model. Je weet wat bad clusters zijn, herkent de stoorzenders die je gezondheid en gedrag negatief beïnvloeden, en hebt het vermogen om die mentale storingen met PMA permanent te verhelpen.

Waarom een PMA-basisopleiding?

PMA verbindt vele hersengerelateerde wetenschappen en disciplines en is daarmee het grootste kennissysteem van het brein. Als je deelneemt aan de 8-daagse PMA-basisopleiding zul je ervaren hoe de methode een positieve, directe uitwerking heeft op je denken en doen. Progressive Mental Alignment komt ten goede aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid, met de 8-daagse PMA-basisopleiding breng je al je doelen binnen handbereik.

Verschil met NLP en EMDR

PMA richt zich op het onderbewuste, maar verder is een vergelijking met bestaande methoden als NLP en EMDR ver te zoeken. Waar de laatste twee alleen conditionele, tijdelijke oplossingen bieden, pakt PMA problemen bij de bron aan door bad clusters op te sporen en voorgoed uit te schakelen. Met een gefundeerd begrip van het onderbewustzijn en gebruikmakend van de taalregels van het brein, brengt Progressive Mental Alignment blijvende verandering tot stand.

Verder Groeien?

In de 8-daagse PMA-basisopleiding ligt de nadruk op het oefenen van de Progressive Mental Alignment-techniek. Je traint in kleine en grote groepen, net zolang totdat je de kunst volledig beheerst. PMA is net als fietsen. Je verleert het niet, maar je kunt er wel steeds beter in worden. Na de de 8-daagse PMA-basisopleiding heb je een stevige basis om je verder te ontwikkelen en je PMA-kwaliteiten naar een nog hoger niveau te tillen. Als PMA-practitioner kun je echt alle kanten op, je hebt alle middelen en mogelijkheden voor het uitkiezen.

Voor wie?

Er is geen drempel om in te stappen, de 8-daagse PMA-basisopleiding is voor iedereen die openstaat voor nieuwe inzichten, voor alle mensen die zich professioneel en/of persoonlijk willen ontwikkelen.

Certificaat en dan?

Na afloop van de 8-daagse PMA-basisopleiding ontvang je het PMA-practitioner dertificaat. Mocht je de ambitie voelen, dan heb je daarmee verschillende mogelijkheden om je verder te bekwamen in PMA. Met intervisie en supervisie, praktijkdagen en een proeve van bekwaamheid kun je jezelf ontwikkelen tot coach, seniorcoach en trainer. Als deelnemer aan de 8-daagse PMA-basisopleiding krijg je daarnaast toegang tot een speciaal ontwikkelde tool om je groei en voortgang nauwkeurig te volgen. 

Kosten en praktische info

De 8-daagse PMA-basisopleiding kost eenmalig €880,- gevolgd door 16 afzonderlijke betalingen van €250,- (in totaal €4.880,-). Wil je de kosten voor de 8-daagse PMA-basisopleiding in een keer voldoen, en zo in aanmerking komen voor korting op cursusgeld, dan kan dat natuurlijk ook. Bij de prijs is een dagelijkse lunch inbegrepen, koffie, thee, water en vruchtensap is alle dagen gratis verkrijgbaar.

Data:

De eerstvolgende 8-daagse PMA-basisopleiding vindt plaats op:

Deel 1: donderdag 15 t/m zondag 18 oktober 2020
Deel 2: donderdag 22 t/m zondag 25 oktober 2020

Locatie:

Postillion Hotel Arnhem
Europaweg 25
6816 SL Arnhem
026 35 733 33
hotel.arnhem@postillionhotels.com

Aanmelden