Hoe werkt Progressive Mental Alignment in de praktijk en op welke manier kan ik de methode succesvol gebruiken in mijn gesprekken? Met de training PMA gesprekken voor professionals ga je vijf dagdelen lang op zoek naar het antwoord op die vraag en ervaar je het positieve effect van PMA in de praktijk.

Aanmelden
pma-experience

Wat leer je in de training?

Progressive Mental Alignment een geavanceerde vraagtechniek gebaseerd op ons onderbewustzijn. PMA slaat een brug tussen uiteenlopende wetenschappelijke disciplines, waaronder neurobiologie, fysiologie en psychologie, en biedt anders dan andere methoden een blijvende oplossingen voor onverklaarbare lichamelijke en psychische klachten. Waarom, dat ontdek je bij PMA Ervaring
Na de training weet je hoe je op een andere, betere manier met mensen in contact kunt treden. Door de juiste vragen te stellen en de goede woorden te kiezen, krijgen gesprekken meer diepgang en betekenis. Uit eigen ervaring weet je hoe reacties tot stand komen en hoe je daar succesvol op kunt inspelen. Je herkent bepaalde gedragingen, bij jezelf of bij een ander, en weet daarop te reageren. Net als eerdere deelnemers aan PMA Ervaring zul je merken dat je rustiger en begripvoller in het leven staat met PMA. Als persoon en professional zit je lekkerder in je vel. Omdat je door toepassing van PMA bepaalde situaties kunt parkeren, functioneer je beter overall.

PMA in de praktijk

Progressive Mental Alignment levert direct resultaat. Eenmaal geleerd, kun je de methode meteen toepassen in je eigen leven en werk. Vanuit een gefundeerd begrip van het onderbewuste reikt PMA voor elke uitdaging een oplossing aan.

  • PMA activeert het zelfgenezend vermogen van het brein en verbetert zo kwaliteit van leven.
  • PMA vindt de verborgen oorzaak van psychische en lichamelijke klachten en rekent voorgoed af met het probleem.
  • PMA voorkomt ziekte en bevordert genezing op een natuurlijke manier, van binnenuit
  • PMA legt de basis voor persoonlijke ontwikkeling met merkbare, blijvende resultaten.

Programma

PMA Ervaring is bedoeld voor mensen die privé of professioneel op een andere manier in gesprek willen gaan. Er gelden geen toelatingseisen, iedereen die wil weten hoe je PMA-gesprekken voert is welkom. In vijf plenaire bijeenkomsten en twee individuele coachsessies ervaar je PMA in ‘lichte vorm’ en leer je de techniek zelf toe te passen. Alle trainingen worden gegeven door een ervaren PMA-coach, en vooraf vindt altijd een persoonlijk intakegesprek plaats.

Inhoud van de training PMA gesprekken voor professionals

  • Twee en halve dag vol lezingen en bijeenkomsten, met tussendoor praktijksessies waarin je het voeren van zinvolle gesprekken  uitgebreid kunt oefenen
  • Twee individuele coachingsgesprekken, twee afspraken van twee uur om zelf te ervaren hoe PMA werkt.
  • Een PMA PEP-plan om mee naar huis te nemen, een Personal Education Program met 7 cd’s (MP3 bestanden) vol informatie en oefeningen.
  • Individuele intake met een ervaren PMA coach

Afronding

Certificaat van deelname – dit certificaat toont aan dat deelnemers na dit programma bekend zijn met de basisprincipes van het voeren van een PMA-gesprek.

Data en tijden:

  • Datums volgen

Locatie

Fulcotheater
Overtoom 3
3401 BK IJsselstein
Tel: (030) 688 42 30

Kosten

De prijs voor vijf dagdelen lang intensief werken met je brein, inclusief vier uur coaching, PMA Pep plan, individuele intake en zelf ervaren dat je betere invulling kunt geven aan je persoonlijke en professionele leven, bedraagt €1.395,- per persoon.

Aanmelden